2018-12-05 14:46:40• hírek • Nagy Tímea

Karitatív forraltborozás: Derítse ki, mit jelent mások számára egy bögre boldogság!

A várakozás időszakában jólesik minden kedves szívnek, ha tehet valamit másokért, adhat valamit a rászorulóknak, befogadják a jóért vívott harcba.

Kössük össze a kellemest a hasznossal! A szatmárnémeti Interact és Rotaract jótékonysági szervezetek idén is megszervezik az “Egy bögre boldogság” névre keresztelt karitatív megmozdulást. 2018 telén a Szatmár Megyei Kórház számára gyűjtenek adományt a szervezetek. Aki hozzájárulna, nem kell mást tennie, mint egy pohár foraltbort fogyasztania az “Egy bögre boldogság” régi központban felállított standjánál.

 

Igazán részesei úgy lehetünk csak a legszebb ünnepi pillanatoknak, ha túllépünk a saját boldogságunk fontosságán és felfedezzük az önzetlenség adta örömöt is. Egy pohárnyi forró finomság nem csak a saját, de a kórház betegeinek lelkét is felmelegítheti.

 

December 7. és 21. között minden csütörtöktől vasárnapig nyitva áll a stand a látogatók előtt. Fergeteges buli hangulattal, vidámsággal és fahéjtól fűszeres illattal várnak minden kedves adományozót!

 

Idén a “Mikulás buszmegállójában” lesz az esemény, a római katolikus székesegyház előtti parkolóban. A varázsbusz december 7. és 9. között, 13. és 16. között, valamint 20-21-én tárt karokkal, jobban mondva ajtókkal fogadja az érdeklődőket. A program délután 6 órakor kezdődik. Minden nap valamilyen meglepetéssel és zenés fellépésekkel dobják fel a hangulatot, az önkéntes csapat pedig lehengerlő energiával szorgoskodik azon, hogy egy vendég se maradjon forralt bor nélkül.

 

Aki forralt borra vágyik, és jót is szeretne cselekedni, látogasson ki a székesegyház előtti térre. Ne hagyja otthon a családot és a barátokat sem! A város egyik legfinomabb forralt borát kóstolhatják itt meg, s közben garantált a buli hangulat. Örvendjünk és tegyünk jót együtt ebben az évben is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: